Ресторан

svecenostiВкусете дел од традицијата… нашите мајстори ќе ви овозможат врвно гастрономско уживање.

Одличниот амбиент е надополнет со прекрасен ресторан во кој може да вкусите храна приготвена за сечиј вкус.