Хотелско Сместување

hotelХотелот „Манастир“ располага со вкупно 95 легла, распоредени во двокреветни, трокреветни и четирикреветни соби и два апартмани.

Сите соби и апартмани располагаат со wi-fi конекција, кабелска телевизија и сопствено купатило.

Сместувањето во хотелот може да биде на база на ноќевање или ноќевање со појадок.

Контактирајте не за да се информирате за специјалните поволности за престој во нашиот хотел.